Spytaj o najlepszą dla Ciebie ścieżkę rozwoju kariery: 22 250 11 44 | infolinia@ican.pl

Premium

Materiał dostępny tylko dla Subskrybentów

Nie masz subskrypcji? Dołącz do grona Subskrybentów i korzystaj bez ograniczeń!

Jesteś Subskrybentem? Zaloguj się

X
Następny artykuł dla ciebie
Wyświetl >>

Karol Okrasa: Zawód kucharza nie polega tylko na tym, żeby przygotowywać komuś jedzenie

· · 2 min
Karol Okrasa: Zawód kucharza nie polega tylko na tym, żeby przygotowywać komuś jedzenie

Karol Okrasa

Autor i prezenter programów kulinarnych, współwłaściciel i szef kuchni w restauracji Platter by Karol Okrasa w hotelu Intercontinental w Warszawie.

Filip Szumowski

Redaktor "ICAN Management Review", Co-Active Coach i Scrum Master (PSM I)

Polecane artykuły